Молдавський співак Дан Балан розповів, що продовжить спілкування з Тіною Кароль після закінчення проекту "Голос країни". Передає Clutch.

У неділю, 21 квітня, відбувся фінал проекту вокального конкурсу "Голос країни". Переможцем сезону стала підопічна молдавського співака Дан Балана Оксана Муха.

На сторінці в Instagram Балан привітав співачку і подякував колегам за співпрацю.

"The Voice of Ukraine – WINNERS! Оксана Муха – The Soul of the Ukrainian Music! Оксаночко, ти чудо! Ти діамант, який нагадав усім, наскільки гарна українська пісня… Я дуже радий, що завдяки цьому проекту відкриваються такі чудові люди… Спасибі всій команді "Голос країни" за ці можливості… Ви зробили неймовірну роботу…" – написав Балан.

Крім того, артист зізнався, що планує продовжувати спілкуватися з співачкою Тіною Кароль після завершення проекту. Як відомо, співаку приписували бурхливий роман з українською красунею.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль виклала відео, на якому вона проводить час із сином Веніаміном.

На короткому відео видно, що Тіна разом з сином насолоджується постановкою "Жизель" у головній ролі з примою-балериною Катериною Кухар.

Син співачки Веніамін, уважно спостерігав за дійством на сцені. Кароль у свою чергу потайки знімала це все. Далі вона на кілька секунд перевила камеру на себе.

Тіна Кароль захопилася віртуозним виступом Катерини на сцені. Такий висновок можна зробити з Instagram-stories української співачки. Вона опублікувала відео з виступу Кухар і залишила їй безліч компліментів.

Нагадаємо, Тіна Кароль та Дан Балан закружляли у танці прямо в ефірі, а Потап присвятив парочці пісню.

Раніше Знай.uа повідомляв, у неділю, 14 квітня, відбувся півфінал телешоу "Голос країни". На ньому здійснилася мрія 8-річного хлопчика, який поборов рак.

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль вразила природною красою.