Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Як відомо, нещодавно співачка спробувала себе в якості актриси і зіграла у фільмі "95 Кварталу" під назвою "Я, ти, він, вона". У цій картині Надя зіграла коханку персонажа, якого зіграв майбутній президент України Володимир Зеленський.

Примітно, що у день виборів, 21 квітня, коли українці обирали нового президента, яким очевидно стане Зеленський, Надя Дорофєєва відсвяткувала свій 29-й День народження. І відзначати цю подію Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом вирушила до Нідерландів, де зараз якраз розцвіли тюльпанові поля. Звідти Надя і показала яскраві фотографії.

Як видно на знімках, які з'явилися в записі Дорофєєвої, вона позує разом із Дантесом і парою їх друзів. Фотографії зробила дівчина-фотограф, яка знімала весілля Наді і Вови. На знімках зірка і її друзі виглядають неймовірно красиво і щасливо. У підписі до знімків Дорофєєва розповіла про свій День народження.

"Вчора був такий гарний день. Знаєте, ось буває, коли тобі так добре, що аж страшно сильно радіти. Ось вчора було саме так. Поруч були друзі, краса і величезна кількість приємних привітань! #birthdayparty photo @alina_krasieva", - написала Надя Дорофєєва. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фани в захваті від такого незвичайного образу і засипають Надю компліментами в коментарях до фото, інші ж продовжують вітати її з Днем народження.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.