Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує в яскравому образі, але при цьому підписав фото якось сумно. В кадрі Сергій Бабкін з'явився в жовтій спортивній кофті на блискавці і синіх шортах. При цьому на його ногах ще якісь незвичайні шкарпетки і рожеві кросівки. Також музикант озброївся відразу двома спортивними сумками – жовтий рюкзак висить на плечі, а чорна "барсетка" надіта через плече. На обличчі артиста модні окуляри-авіатори, Сергій з серозним виразом дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Сергій Бабкін написав: "Справа наближається до 41-го. Пора б і честь знати. #сергейбабкин #харків #будні". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в рідному місті артиста Харкові. Фанати не пройшли повз, ця цікава публікація зібрала безліч лайків та коментарів. Фоловери в захваті від яскравого образу співака, але водночас схвильовані через підпис до фото. Бабкіна засипають компліментами і побажаннями у коментарях до фото.

"Сергію, дуже так яскраво, для весни як раз", "Красивий", "Ух, стильняга", "41 – тільки початок", "На стилі, круто!", "Стильний", "Стиляга", "Ви це про що?", "Надарували", "Невже криза середнього віку?", "Красивий і молодий", "Сергію, вам дуже личать такі яскраві кольори", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Сергій Бабкін показав свою найвідданішу фанатку.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.