Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, яким вбила на повал фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в сліпучо-білому костюмі з таким же білим топом, який злегка оголив зону декольте. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий природний макіяж. Артистка відображена сидячи на табуреті, вона з посмішкою на обличчі дивиться в камеру. У підписі до цієї фотографії Настя Каменських розповіла про свої плани на літо.

"Одна з важливих задач для мене – надихати і мотивувати вас на нові звершення. Тому ми з брендом o.b. продовжуємо челендж, який допоможе вам стати ближче до своєї мрії! Починайте готувати свої цілі на літо, адже #обіцяюзаліто стартує вже дуже скоро! І пам'ятайте, яка б не була пора року, час доби чи період у житті – не відкладайте на завтра, ставте масштабні завдання і йдіть до них, починаючи прямо з цього моменту! А ми з @ob_do_promo_ua вам у цьому допоможемо. Я вже готую свій список сміливих цілей #обіцяюзаліто, а ви?", - написала Каменських.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Насті Каменських. Фани в захваті від такого білосніжного і навіть ділового образу співачки і засипають її компліментами в коментарях до фото. "Така мила", "Яка гарна", "Настя, ти дуже гарна", "Не то що стиль "попакакуким"!", "Ідеальна!", "Красуня!", "Настя, Ви красива в одязі і без. Правильно, що міняєте образи!", "Настя ти богиня, коли пристойно одягнена! Дивовижно!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.