У неділю, 21 квітня, відбувся довгоочікуваний суперфінал 9 сезону "Голосу країни". Глядачі уважно стежили за виступами і голосували за своїх фаворитів. В результаті переможницею вокального шоу стала Оксана Муха з команди Дана Балана. Сольно вона виконала українську пісню "Де ти тепер", а після разом із зірковим тренером заворожила українців піснею "Треба", передає "Clutch".

Найбільш яскравою родзинкою вечора став виступ української суперзірки Олі Полякової. Артиска з'явилася на сцені в максимально сексуальному вбранні, яке підкреслювало всі її форми. Плаття і взуття співачки були покриті сріблястими блискітками, які розкішно переливалися в світлі софітів.

Оля Полякова

Дан Балан після появи Полякової не міг стримати своїх емоцій. Молдавському мачо навіть довелося станцювати разом з поп-зіркою.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У Мережі відразу ж почали бурхливо обговорювати "дует" Полякової і Балана. А дехто зазначив, що співачка схудла і змінилася.

«Як дивився Дан», «Оленька, як завжди на висоті», «Оля Ви супер. Запалили цей важливий вечір для всієї країни», «Оль, Ви схудли чи що?», «Виступ був просто ракета», «Оля як завжди зірка», «Супер виступ. Взаємна посмішка з Баланом — це було 😍», «Кароль навіть пішла, вона не любить суперниць», — пишуть в коментарях.

Оля Полякова

Нагадаємо, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, що відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в Instagram. Нещодавно знаменитість зворушливо привітала свого хорошого друга, кандидата в президенти України Володимира Зеленського з перемогою на виборах, адже він лідирував з величезним відривом. Так, артистка виставила цікавий знімок з гумористичного шоу "Ліга сміху" і зазначила, що для країни починається "нова ера".

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.