Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала в стильному образі, в якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни".

На знімках, які з'явилися в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки у неймовірно красивій довгій сукні білого кольору, декорованій блискучими паєтками і стразами. Це вбрання оголює плечі, підкреслює декольте і струнку фігуру телеведучої. Крім того, плаття має пікантний виріз на подолі, оголюючи довгі ноги в сріблястих човниках на шпильці. Волосся Каті розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж. До речі, на одному з фото Осадча позує разом з чоловіком Юрієм Горбуновим, який прийшов на шоу в чорному костюмі-трійці з білою сорочкою і метеликом.

У підписі до фотографії Катя Осадча розповіла про фінал дев'ятого сезону шоу "Голос країни", і про кастинг на десятий сезон. "Ось і закінчився 9 сезон @goloskrainy_official. Спасибі всій команді! Вже розпочалися кастинги на десятий ювілейний сезон. А в травні нас чекає Голос.Діти. До зустрічі. Сукня @marchuk_irina. Прикраси @annaandresjewelry. Підбори @ my25_official. Make-up @virtsyulia. Hair @leragornostay", - написала Катя.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки і її вміння показати себе. Деякі також помітили, що Катя без свого фірмового аксесуара капелюшка, що їй дуже пасує.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.