Вирішальний суперфінал "Голос країни-9" відбувся 21 квітня в 21;30 на 1+1. Українські глядачі обрали переможницею Оксану Муху зі Львова, яка була під тренерством Dan Balan.

Після ефіру учасниця не могла стримати емоцій і зазначила, що відчуває себе, ніби "вийшла заміж".

"Спасибі кожному, хто повірив і підтримав мене. Ідея розповісти людям про Квітку Цісик, відкрити її ім'я тим, хто вперше про неї чує, була справді важливою для мене. Боротися за Квітку мені було дійсно приємніше, ніж за себе", - зізнається Оксана.

Зірковий тренер Dan Balan також поділився своїми емоціями після того, як пройшло нагородження переможниці.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Відчуваю себе незвично, тому що я не брав участь у конкурсах і для мене це вперше. Я вважав, що музика — це не спорт і її не можна порівнювати, її не можна змагатися. У кожного різний смак у музиці. Але коли я прийшов на "Голос країни", я зрозумів, що це не просто конкурс, це щось більше, що відкриває людей: відкриває тренерів та учасників, показує їхню душу і таланти. Мені було дуже цікаво розкривати своїх підопічних, допомагаючи їм ставати краще. У них розквітало щось нове і це було дійсно круто. Я давно не зустрічав таких людей, як Оксана. Вона справжня. Кожна її частка щира. Все що вона робить, органічно. І вона немов живе в іншому світі. І це заворожує. Я думаю, це також розглянули і почули глядачі. Тому я дуже радий, що вона отримала перемогу, вона заслуговує на це", - зізнався тренер.

Крім учасників, у цей вечір також заспівали зіркові тренери хіт John Lennon "Come Together". Крім того, окремим номером виступив міжнародний тренер Dan Balan, він заспівав свій хіт Allegro Ventigo.

Нагадаємо, фінал "Голос країни" розчарував фанатів.

Як повідомляв Знай.іа, Ніби його діти: Потап показав кумедне фото зі своїми "вихованцями".

Знай.іа писав, що Єфросиніна в День народження Монатіка розповіла про його суперсилі.