Близький друг і соратник кандидата в президенти Володимира Зеленського з "95 кварталу" Євген Кошовий закономірно не залишився осторонь від виборів Президента України і разом з родиною віддав голос за свого кандидата. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Ми як всі" - підписав фото шоумен.

Реакція українців не змусила себе довго чекати:

"Молодці хлопці! Любимо вас! Так, Жека, бачила в різному вбранні, у вишиванці - перший раз! Клас!Все повинно зазеленіти!", "Удачі! Ми з Вами! Теж зробили свій правильний вибір! За Зеленського!", "Люблю постійних, адекватних чоловіків, з почуттям гумору! Щастя Вам!" "Тобі дуже личить вишиванка. Одягай частіше", " Хлопці, ви молодці. Радує ваша підтримка Володимира. Ми всі підтримуємо його і його намір зміни життя в Україні", "Женьок браво! Сім'я чудова. Справжні друзі. Проголосувала за земляка. Хоч сама не криворожанка, але практично вся рідня живе в цьому місті. ". "Молодці, прислухалися до порад Порошенко", "Женя у вишиванці, значить проголосує правильно: за Україну, що розцвітає, нову Україну."," Незрівнянний як завжди!"

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Також фоловери поділилася й своїми неймовірними історіями", що відбулися в день виборів:
"Заходжу сьогодні в АТБ стою біля відділу де вагові цукерки продають . Підходить літня пара , він їй каже : та подивися тут всі цукерки Рошен . Її відповідь: "Та ну наф*г", різкий розворот на 180 і йде. Обожнюю наших пенсіонерів", "Молодці! Гарна українська родина. Ми знаходимо в нашому магазині з продуктами, на рошен не дивимося і не купуємо."

Нагадаємо, дружину кандидата в президенти України Володимира Зеленського Олену, яку 20 квітня внесли в розділ "Чистилище" сайту "Миротворець", вже видалили звідти.

Як повідомляв Знай.ua, Кошовий звернувся до чинної влади.

Також портал Знай.ua писав, що дружина актора Квартал 95 Казанінаподілилася секретами ідеальної родини.