Вибори Президента Украни стали подією, за якою стежив увесь світ. Одним з доказів цього стала публікація російського виконавця, кумира дівчаток-підлітків з 90-их Діми Білана. Він на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram висловився щодо волевиявлення в Україні загалом і про Володимира Зеленського зокрема.

"Не так вже я й далеко від політики, хоча тримаюся свого берега, але масова культура - це як ніяк, теж сфера впливу, смію припустити! Сьогодні в Україні, яку знаю, знайомий, любив і мене любили, до деяких змін парадигм, Великий День! Важливий!.. Я ремісник і цим пишаюся, тим, що рухаюся власними силами і витратами фізичними і духовними, сподіваючись тільки на свій організм, вибір і кроки! Тому тільки через цю призму, найчастіше вибираю свій шлях теж!!! Я вам бажаю, Володимире, намагатися бути об'єктивним, вірити в свої сили і в сили раціонального, хоча все дуже непросто замішано в цьому світі стримувань і противаг - адже всі люди, і іноді одна людина часто змінює хід історії! Я не буду давати оцінок дебатів, за якими спостерігали багато, я! Просто хочу побажати нам дружби, в якій перемог і переможених бачити не хотілося б..." - написав Діма в своєму блозі.

Діма Білан

В коментарях до посту відреагували як росіяни, так і українці, але не всі так добродушно налаштовані, як Білан:
"Ви правда думаєте, що якщо Зеленський став президентом, то все повернеться на круги своя?! Росія для України - країна агресор! Саме ВИ прийшли війною тоді, коли Україна потребувала допомоги! Зеленський патріот своєї країни! Так що в України і Росії різні шляхи. У вас Цар у нас Демократія"

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Але було багато й тих, хто підтримав Діму:
"Дай Бог,щоб з його допомогою Україна зажила!", "Вас люблять і шанують в Україні і досі. Шикарний пост, радий що ви не залишилися в стороні", "Діма, ви мене вразили , так правильно написали , я з вами повністю згодна!", "В Україні народилася демократія".

Росіян так порадував виклад думок виконавця, що вони навіть стали закликати його до участі у виборах в Росії:
"Як же гарно ви написали! Кожен день, завжди, захоплююсь вами, як особистістю! Мені здається, що зі мною погодяться, що ви не менш гідні зайняти пост президента Росії!", "Дмитро Миколайович, може вам теж в президенти кандидатуру висунути. Ви дуже розумна людина, ми з вами не пропадемо"

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.