Автор "Пісні Льоду і Полум'я" Джордж Мартін поділився в інтерв'ю, що фінал "Ігри престолів" викличе багато суперечок. Крім того, в інтерв'ю зарубіжним ЗМІ він розкрив цікаву деталь.

Творці постійно дають підказки про те, як далі будуть розвиватися події в сюжеті телесаги. Так, навіть сам Джордж Мартін вирішив підігріти інтерес публіки і пролив світло на фінал.

Багато фанати неймовірною всесвіту Вестероса не тільки дивляться серіал, але і прочитали всі п'ять фантастичних романів Джорджа Мартіна, на яких засновано шоу. Часто вони намагаються порівняти, наскільки схожі або відрізняються події в книзі і на екрані.

Проте з останнім сезоном не все так просто, адже восьмий, останній сезон "Ігри престолів" вже розпочався, а ось останні дві книги з цим подіям ще не вийшли.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Фанати відзначили, що останнім часом сюжетна лінія сильно розійшлася і припустили, що фінал стане абсолютно несподіваним. І письменник підтвердив цю інформацію.

В інтерв'ю 60 Mintues Джордж розповів, що фінал історії в книзі відрізняється від того, що створили Девід Беніофф та Д. Б. Уайсс.

Я не думаю, що закінчення Дена і Дейва буде сильно відрізнятися від мого з-за всіх розмов, що у нас були. Але вони можуть відігратися на деяких другорядних персонажів. Так що відмінності будуть", - зазначив Мартін.

Письменник зізнається, що чекає бурхливих обговорень фіналу у мережі після того, як книга вийде і задоволені далеко не всі.

"Я думаю, багато людей будуть говорити: "О, закінчення Дена і Дейва краще ніж те, що написав Джордж. Добре, що вони змінили його". І буде багато людей, які скажуть: "Ні, Ден і Дейв помилилися, закінчення Джорджа краще". І всі вони будуть битися в Інтернеті", - зазначає Мартін.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" і "Аквамена" позбувся головної фішки.

Як повідомляв Знай. ua, зірки "Ігри Престолів" поділилися самим соромно.

Знай. ua писав, що українські політики зіграли головні ролі в "Грі престолів".