Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряною дружиною. Так, і в цей раз Вова вирішив показати неймовірно ніжне фото з Надею з прогулянки в столиці Нідерландів Амстердамі. Мабуть, саме туди парочка відправилася святкувати День народження Наді.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Дантеса, він позує разом з Надею. Закохані відображені у зворушливий момент обіймів – Надя завела руки за спину чоловікові, а він взяв у руки її обличчя. Треба сказати, що фотографія вийшла неймовірна ніжною і теплою. Раніше Вова розповідав про фотографа, який знімав їх весілля, дівчина живе в Амстердамі і саме туди вирушили закохані, а тепер, як видно, вийшли на фотопрогулянку.

Дантес вийшов погуляти в білій футболці, а Надя одягнена в сірі джинси і зелену майку, поверх якої накинула сірий піджак оверсайз. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і цікавий вираз. У підписі до фотографії Вова Дантес написав неймовірно зворушливе привітання свій дружині.

"Знайти любов дуже легко! Любити роками дуже складно, кажуть деякі. Але в моєму випадку це виявилося легше простого. Для @nadyadorofeeva, швидше за все, це важче, тому що я далеко не подарунок. Ця маленька дівчинка робить мене щасливим кожну хвилину. Спасибі тобі за найкращу версію мене! Дякую тобі за любов! З Днем народження, моя надія, з днем народження Надя", - написав Вова. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса і задавати безліч питань про подорож. Інші ж зворушилися і почали вітати Надю з Днем народження.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.