Супермодель Кендіс Свейнпол, також відома, як один з "янголів" Victoria’s Secret, знялася в максимально гарячій фотосесії і продемонструвала всі свої принади в спокусливому купальнику. Знімки манекенниці отримали десятки тисяч лайків і захоплені коментарі.

На яскравих фотографіях Свейнпол позує в дуже сміливому червоному купальнику, який ефектно підкреслює її фігуру. Дівчину зняли на сонячному морському березі, на тлі пальм.

Кендіс Свейнпол — 30-річна південноафриканська модель, яка відома, насамперед, як один з "янголів" Victoria’s Secret. Її фото також прикрашали багато глянцевих видань, серед яких Vogue, Elle, Muse, Marie Claire, GQ, Cosmopolitan, 10 Magazine та інші.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Кендіс Свейнпол

Нагадаємо, в мережу потрапили голі фото однієї з найкрасивіших янголів Victoria’s Secret – Кендіс Свейнпол.

Південноафриканська красуня, одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, янгол Victoria's Secret Кендіс Свейнпол потрапила під приціл всюдисущих папараці, які підловили дівчину без нижньої білизни. Вони застали її за переодяганням в ході чергової зйомки, яка проходила десь на райських островах.

Безсоромні об'єктиви папараці зловили абсолютно голу Кендіс, у якої при собі не виявилося навіть фігового листочка.

Кендіс Свейнпол

На фото видно, що модель позувала в білому суцільному купальнику, а потім почала переодягатися в інший наряд. Під час зміни одягу модель ненавмисно "засвітила" інтимні місця - але камери папараці не дрімали і зловили те, за чим полювали.

Нагадаємо, що відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слюнку пікантними фото на сторінці в Instagram. Так, нещодавно співачка з'явилася на червоній доріжці BAFTA в дуже незвичайному вбранні. Дівчина приміряла розкішний брючний костюм від культового модного будинку Burberry, надівши його на голе тіло.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома модель Кендіс Свейнпол не соромиться позувати фотографам оголеною.

Також Знай.uа писав, Кендіс Свейнпол в крихітному бікіні показала спокусливі вигини.