Фильм "Месники 4: Фінал", знятий за мотивами коміксів Marvel, має всі шанси обігнати в прокаті самий касовий кінопроект в історії – "Аватар" Джеймса Кемерона. Про це повідомляють експерти кіно.

Аватар

"Вважаю, це цілком здійсненне завдання для цього фільму. Адже третя серія змогла зібрати більше двох мільярдів. Тому цілком розумним буде припустити, що четверта піде ще далі. Так що відмітка в два мільярди тут, швидше, відправна точка. "Аватар" наблизився до трьом мільярдам, що однозначно свідчило про багаторазових переглядах. Цілком ймовірно, що у фільмі "Месники 4: Фінал" буде щось, що змусить глядачів діяти також. У будь-якому випадку, це коли повинно було статися", - вважає Брюс Неш з видання The Numbers.

Експертів кіно опитали журналісти з видання Comic Book.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Якщо він стартує в районі 900 мільйонів або одного мільярда і сподобається глядачам на рівні того хайпи, який його супроводжує. Якщо китайський ринок буквально вибухне так, як свідчать рекордні продажі квитків, а Азія залишається територією безроздільної влади Marvel. Так от, якщо Азія дасть очікувані від неї результати, то, так, ми станемо свідками повалення "Аватара", - вважає Джефф Пліч з Exhibitor Relation.

Раніше повідомлялося, що одним з найбільш очікуваних фільмів цього року став блокбастер "Месники 4" і на днях в мережі опублікували його перший офіційний трейлер, який змусив похвилюватися шанувальників кинокомиксов. Герої постійно переносилися у своїх спогадах в минуле, а також змінювали свою зовнішність.

Нагадаємо, трейлер мультфільму "Таємне життя домашніх тварин 2" б'є всі рекорди.

Як повідомляв Знай. ua, Скарлет Йохансон показала, як стала "Чорною вдовою".

Знай. ua писав, що героїв "Месників" показали без гриму.