Віра Брежнєва активно веде сторінку в соціальній мережі, куди регулярно постить свіжі знімки та відео виступів, повсякденного життя і зйомок. Нещодавно співачка ощасливила фанатів новою прем'єрою – хітом з оригінальною назвою "Я не свята", який за короткий час набрав величезну кількість переглядів.

Брежнєва щаслива від того, що новинка знайшла теплий відгук у аудиторії, а також поділилася в Instagram зі своїми підписчиками яскравим фото з незвичайним прикрасою на обличчі.

Віра Брежнєва

Як стало відомо, автором слів і музики композиції став чоловік знаменитості, продюсер Костянтин Меладзе. На заголовному чорно-білому фото синглу Брежнєва зображена з новою зачіскою – локонами кучерями, які виглядають дуже привабливо. Під своїм постом співачка опублікувала коментар: "Ось, вирішила зізнатися всім!".

Крім того, Брежнєва подякувала своїх шанувальників за те, що вони тепло зустріли новинку, а також опублікувала оригінальний портретний кадр. На ньому співачка позує з мінімумом макіяжу і тримає руками у обличчя сітку-вуаль, прикрашену дрібними стразами. Її волосся зібране ззаду, губи ледь покриті помадою природного кольору з легким блиском, а плечі і ключиці відкриті. Під ним артистка написала: "Спасибі вам за відгуки, підтримку і теплі слова! Я дуже рада, що нова пісня "Я не свята" припала вам до душі. Ну, і, нарешті, тепер ви все про мене знаєте".

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилась з фоловерами в Instagram незвичайним відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в даний час 37-річна Віра Брежнєва виховує двох дочок: 9-річну Сару і 18-річну Соню, причому Соня вже схожа на зіркову маму, як дві краплі води. Так, артистка щиро розповіла, що готується стати бабусею.

Також "Знай.uа" писав, що не так давно Брежнєва разом з популярною моделлю і найкращою подругою Оленою Перміновою позували для глянцю, примірявши дуже схожі відверті образи.