Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотоколажі, який з'явився в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі у двох різних позах. Для яскравої фотосесії Тіна Кароль одягла жовтий топ на блискавці і небесного кольору довгу спідницю цікавого фасону. Цей наряд прекрасно підкреслює струнку фігуру співачки та її пишний бюст, оголюючи зону декольте. Вона доповнила свій образ акуратними бежевими босоніжки на шпильці. Волосся артистки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губах, які вона нафарбувала червоною помадою.

Тіна Кароль не підписала свою фотографію, залишила лише кілька хештегів і зазначила фотографа, які її знімав. Шанувальники не залишилися байдужі та засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

"Чому така гарна?", "Скільки у тебе родимок?", "Дякую за те, що увірвалася в моє життя", "Сонце, яка гарна", "Тін, що ти нам приготувала? Розкрий таємницю хоч однієї пісні?", "Тін, що нам завтра чекати від тебе?", "Занадто ідеальна", "Ну от як ти така красива? Кожен раз цим питанням задаюся", "Чарівна, просто абсолютно", "Ти геніальна і прекрасна", "Зачаровуєте. Чекаємо на завтрашній вечір", "Розглядаю кожен міліметр твоєї шкіри", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.