Українська телеведуча Маша Єфросиніна відразу після заяви про запуск свого особистого бренду домашнього одягу Mashsh відвідала світський захід.

Його запланували на честь запуску першого бутіка бренду Balmain.

Маша Єфросиніна

39-річна телеведуча вийшла у карколомному чорному ансамблі з подовженого піджака-пальто і чорного плаття, воно було буквально обсипане дорогоцінними каменями.

Але публіка обговорювала не стільки поява зірки, як суму, в яку обійшовся вбрання.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Її лук, за найскромнішими оцінками, коштує близько дев'яти тисяч євро (270 тис грн).
Чорне приталене плаття обійшлося Єфросиніної майже в 3000 євро, сукня з прозорою вставкою – 4590 євро. Ну а родзинкою вечірнього аутфита стала сумка на металевому ремінці вартістю 990 євро.

Варто нагадати, що Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчої та особистому житті. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Іспит".

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала фільм, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Іспит на відвертість здала Лера Бородіна, засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look! і співзасновниця б'юті-простору G. Bar, мама двох дочок і колишня дружина Антона Лірника. Варто відзначити, що це друга частина цього інтерв'ю, адже в один випуск все не влізло, як розповіла Маша. Жінки поговорили на різні теми: від виховання дітей, розлучення, відносин, до кар'єри, бізнесу і відвідування психологів.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер засвітила соковиті булочки

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кошового жорстоко побила найближча людина

Також "Знай.ua" писав про те, що Співачка Адель розповіла про страшну втрату