Популярний танцюрист і хореограф Влад Яма відомий українським телеглядачам у ролі судді шоу "Танці з зірками". У далекому 2006 році він виступав у ньому в якості учасника та його партнеркою була Наталя Могилевська, проте в той раз здобути перемогу їм не вдалося.

Яма приступив до занять танцями ще 30 років тому, пише Clutch. За ці роки він встиг об'їздити півсвіту і завоювати безліч титулів. Тепер же знаменитий хореограф вирішив вразити всіх своїх шанувальниць і продемонстрував свої заняття в тренажерному залі в 7 годин ранку. Відповідне відео Влад опублікував на своїй сторінці в Instagram. Численним шанувальникам заняття танцюриста припали до душі і вони написали під ним безліч приємних коментарів, в яких висловили захоплення спортивною статурою артиста: "Скільки емоцій на обличчі!)", "Влад красень! Так тримати", "Доброго ранку. Підтримувати себе в добрій формі-це дуже добре".

Коментарі

Раніше ми вже писали про те, що Влад Яма, незважаючи на те, що є зразковим сім'янином, старанно підтримує свій статус секс-символу. Зокрема, на одній з недавніх публікацій в соціальній мережі він зображений під час танцю, при цьому він вже без футболки і красномовно тримається за ремінь брюк, явно збираючись зняти і їх. Шанувальники, помітивши це фото танцюриста, прийшли в захват від м'язистого торсу Влада. А також багато звернули свою увагу на красномовні подряпини на його спині.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Влад Яма

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що дочка знаменитого актора Володимира Машкова Марія розповіла про те, що її батько 10 років тому змусив розлучитися з чоловіком. До цього він ніколи не втручався в особисте життя дівчини, однак не зміг стерпіти зради свого першого зятя.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна українська співачка Ірина Федишин похвалилася знімками, де працює на городі. Відповідні кадри вона виклала на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, знаменитість опублікувала цілу серію знімків з сином, на яких садить картоплю.

Також "Знай.uа" писав, що знаменита українська співачка Злата Огневич розповіла про зйомки свого нового кліпу, а також про всіх чоловіків зі свого життя. Вона зазначила, що багато шанувальників просто намагаються пустити їй пил в очі.