Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним відео з концерту в честь 70-річчя культової співачки Алли Пугачової. Так, за словами самої артистки ювілярка особисто покликала її на виступ, однак Анастасії явно не сиділося на місці і вона вибігла на сцену з дикими танцями.

"Ювілейний концерт Алли Пугачової.", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Що за клоунада? 😂😂😂", "А чому не в стрінгах, Анастасія 🤣🤣🤣", "Позорище", "Клоун 🤡 в жовтому костюмі ! Одне копита свої розсовує", "Який жах. Одна стара хрипка шкапа, друга трансвестит якийсь. Піпєц повний.", "Кота нагодувала, а сама забула з'їсти секс бар'єр?".

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.