Українська співачка Настя Каменських виступить на розігріві у всесвітньо відомого співака Maluma. Про це передає Clutch.

Відома українська співачка Настя Каменських постійно знаходиться у центрі уваги. Однак, шанувальників не так цікавить творчість артистки, як її роман з відомим продюсером Потапом. Користувачі мережі впевнені, що знаменитий дует давно перебуває у шлюбі, але приховує це від публіки.

Проте, у середу, 16 квітня, стало відомо, що Настя "розігріє" зовсім іншого музиканта. Каменських виступить перед латиноамериканським артистом Maluma на великому сольному концерті в київському Палаці спорту. Таку новину співачка повідомила к своєму Instagram.

"Є плани на 8 липня? Правильно, ми разом з вами йдемо на концерт просто неймовірного латиноамериканського виконавця Maluma. Дуже щаслива, що мене запросили бути guest star на його концерті! Запрошую всіх вас: ми запалимо разом публіку і зробимо цей літній день по-справжньому гарячим! 8 липня, Палац спорту, побачимося там", — написала Настя.

Раніше повідомлялося, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

На фотографії, що з'явилися в профілі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких синіх джинсах і білій футболці з оригінальним принтом, поверх якої накинув камуфляжну куртку з купою кишень. На ногах у нього чорно-білі кеди, а на голові, як не дивно, немає кепки, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги.

Нагадаємо, Каменських перетворилася на прекрасну наречену, фанати радіють.

Раніше Знай.uа повідомляв, Каменських переплюнула Бейонсе неймовірним сукнею.

Також Знай.uа писав, Каменських у весільній сукні зізналася Потапу у коханні.