Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряною матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

В цей раз Маша Полякова показала чергове "доросле" фото, яким зробила рекламу магазину курток. Так, на своїй сторінці в соцмережі дівчинка опублікувала фото в оригінальній курточці, а в підписі до нього вона розповіла про те, які любить носити. Маша відображена на вулиці у джинсовій курточці з купою різних нашивок, вона прикриває обличчя коміром, і нишком дивиться в камеру. Її довге волосся розпущене, але заховане за коміром, а на обличчі немає макіяжу, зате на нігтях яскравий жовтий манікюр.

У підписі до фотографії Маша Полякова, власне, робить рекламу курточки. "Я думаю, що кожен просто обожнює куртки. І я знаю, де можна придбати ну просто блискучі куртки, які просто дещо. А купити їх можна в @konstantin.kositskiy. Самі подивіться: не куртки, а дещо", - написала донька Полякової. Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на її сторінці. Одним подобається, що Маша з таких юних років почала сама собі заробляти гроші рекламою в соцмережі. Інші ж вважають, що дівчинці рано публікувати такі фото.

"Чому ти безграмотно пишеш?", "Красуня", "Безграмотно написано", "Маша, ти нереально класна", "Супер!", "Як ти робиш задній фон розмитим?", "Так, цей магазин дуже крутий, я вже там замовляла дві куртки, все зроблено якісно, і дуже швидка доставка", "Маша дуже стильна", "Чудова", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.