Ольга Меганська – солістка групи "ВІА Гра", яка прийшла на зміну Міші Романовій. Приваблива шатенка модельної зовнішності відповідає критеріям і параметрам, за якими продюсери підбирали попередніх учасниць культового колективу. У Ольги бездоганна фігура, обличчя, яке запам'ятовується, з захопливим поглядом і яскраво виражена сексуальність. Дівчина часто радує шанувальників в мережі новими спокусливими фото, і цей раз не став винятком.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ольга Меганська опублікувала нове, але дещо скромне фото, яким похвалилася фарбуванням волосся. Як виявилося, співачка змінила природний шатен, на пекучий брюнет. На фотографії Ольга Меганська позує в сріблясто-сірій водолазці, вона стоїть у дивній позі і не дивиться в камеру. Пишна копиця волосся трохи закручена і м'якими локонами спадає на плечі і спину, на обличчі дівчини яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ольга Меганська розповіла про зміну кольору волосся. "Можу нескінченно дивитися на себе з розкішним темним волоссям. Щоб уникнути питань direct – за колір відповідає @olechka_marafet. Вона щось мутить за моєю спиною, а я отримую цей результат. Він може зовсім трохи змінитися після миття волосся, але відтінок залишається практично тим же. Знаю, що барвник #LEBEL. Бути брюнеткою – мабуть, мені так краще. Що думаєте? Хто пам'ятає мене шатенкою?", - написала співачка.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери буквально завалили зірку своїми питаннями з приводу волосся, але і не забували писати компліменти образу співачки. "Так, брюнеткою тобі краще, але і шатенкою було добре. Ти завжди гарна", "Ольга, ви просто космос!", "Брюнеткою краще", "Гарна дівчина", "Оля, ти шикарно виглядаєш", "В будь-якому образі чарівна", "Брюнетка це 100% твоє, дуже личить", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меладзе розповів про долю нової ВІА Гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.