Відомий український продюсер Юрій Нікітін і його компанія вже допомогли прославитися і вийти на міжнародний рівень молодій групі KAZKA. Новим молодіжним проектом продюсера став інтернаціональний дует GRLS - дві дівчини з екзотичними іменами Наїле та Айлар. Одна - 24-річна татарка з Криму, інша - 21-річна туркменка за національністю, але проживає в Польщі. Вони - молоді й амбітні, готові до великих звершень.

Айлар і Наїле

Хто ховається під іменами Наїле та Айлар, який експеримент запустила компанія Mamamusic і чим дівчата збираються підкорювати Україну і світ - всі подробиці в матеріалі "Знай.ua".

GRLS - музичний проект, який буде рости і розвиватися на очах у глядача. Дівчата пройдуть весь шлях до успіху онлайн, розкриваючи всі карти і показуючи виворітну сторону українського шоу-бізнесу.

"Це дуже серйозний виклик для нас. Ми його приурочили до 20-річчя компанії Mamamusic. Ми довго розмірковували над тим, яким повинен бути наш наступний артист і вирішили зробити такий експеримент. Через рік явити ринку популярного, ми сподіваємося, великого артиста", - розповів Юрій Нікітін.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Протягом року буде виходити на YouTube серіаліті про життя GRLS.

Дует GRLS

"Весь цей рік ми будемо показувати, як ми працюємо з артистами, що ми їм говоримо, як це відбувається, які смисли ми вкладаємо в ті чи інші треки", - пояснив продюсер.

За словами Нікітіна, не можна "з мавпочки" зробити зірку - артист повинен бути особистістю і сам приймати рішення, а не наосліп слідувати вказівкам продюсера. І серіаліті це доведе. Дівчата розкажуть свої історії, покажуть свої грані таланту.

"Це як щоденники, - говорить Нікітін. - Ми хочемо, щоб дівчата розповідали про свої переживання, про свої почуття, страхи. Починаючи від підписання контракту і закінчуючи роботою з іміджем, репертуаром - з чим реально стикається кожен артист, але не кожен про це говорить".

Так хто ж ховається під іменами Наїле та Айлар? Перше, що важливо - це не псевдоніми! Це справжні імена артисток.

Наїле родом з Криму і за національністю татарка. Добре відома українському глядачеві за участю в шоу "Голос країни".

Багатьом цікаво, куди діваються учасники талант-шоу? Ось приклад. Наїле шукала себе... Якийсь час виступала в ресторанах. І нарешті зустріла Айлар.

"Я дуже люблю Україну і завжди рвалася сюди. Мені близька музика в Україні і те, як люди відчувають її. Мені подобається українська душевність", - поділилася Наїле.

Айлар народилася в Мінську, Білорусь, але в 18 років переїхала до Польщі. Зараз навчається у Варшавському університеті на піар-менеджера. Цікаво, що Айлар має туркменські коріння і круто співає пісні туркменською мовою. Все це разом робить дует унікальним у своєму роді.

GRLS

Айлар - зухвала та смілива, Наїле - ніжна й ранима. Разом вони - гримуча суміш. GRLS не бояться мріяти і діяти. Куди їх це призведе? Ми дізнаємося з вами разом з їх відеоблогів.

Нагадаємо, раніше продюсер Юрій Нікітін відверто розповів про дискредитацію KAZKA на Нацвідборі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", солістка KAZKA здивувала різкою зміною іміджу.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль і Дан Балан "зіграли весілля".