Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що став тренером у популярному телепроекті.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував нову фотографію, на якій позує в сексуальному образі, а в підписі до неї розповів про те, що буде тренером 9 сезону шоу "Зважені та щасливі". На чорно-білому знімку, шоумен з'явився у білій сорочці. Він не дивиться в камеру, відвернувши голову в бік і схрестивши руки на грудях. Цей образ і зухвалий, і спокусливий і магнетичний водночас, як зазначили шанувальниці зоряного красеня.

У підписі до фотографії Іраклі Макацарія розповів про свою участь у популярному телепроекті. "Хочу поділитися супер новиною! Вже цієї осені відбудеться прем'єра 9 сезону шоу "Зважені та щасливі", в якому я буду тренером. Будемо разом з командою втілювати в життя мрії людей. З нетерпінням чекаю, щоб поділитися з вами деталями! Чекаєте?", - написав холостяк.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Фани в захваті від працьовитості шоумена та бажають йому успіхів у новому проекті. Інші ж зізналися, що з нетерпінням чекають нового сезону улюбленого шоу. "Проект "Зважені" ризикує перетворитися в "Холостяк", "Ого, нічого собі. Несподівано", "Та ну, оце сюрприз так сюрприз, дуже рада", "Несподівано, а хто ще буде з тренерів в новому сезоні?", "Рейтинг відразу зросте", "Оце новина. Чекаємо", "Дівчата позакохуються – оце мотивація", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.