Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Нещодавно знаменитість разом з популярною моделлю і найкращою подругою Оленою Перміновою позували для глянцю "ОК!", примірявши дуже схожі відверті образи. Так, артистки позували в пісочних тренчі і прозорих комбінезонах, доповнивши вбрання туфлями на високих підборах. Також Віра запропонувала шанувальникам прочитати їх з Оленою інтерв'ю.

"Для тих, хто не встиг купити журнал @okmagazine_ru 😱 електронна версія інтерв'ю з @lenaperminova з посиланням в сторіс 💗🤩", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "коли у жінки все чудово в особистому плані-це Щасливі жінки! Таких видно здалеку.😍🔥", "Віра, яка Ви красива , фігуриста жінка )) добре , що у Вас дочки )) гарних жінок стало ще більше", "Жінка вогонь🔥 так тримати))", "Так схожі ... як сестри", "Ух ти які сексуальні....❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.