У понеділок, 15 квітня, співачка Алла Пугачова святкує 70-річчя. Як з'ясували журналісти Фрази. В честь цього Гостелерадіофонд Росії опублікував відеокліп "Айсберг", такий собі подарунок до ювілею.

Наголошується, що цей кліп був знятий в Сочі в далекому 1984 році, але його заборонили транслювати за "вульгарні руху співачки", коли вона лежала на спині. Це для декого було занадто відверто.

Відео:

В інтернеті легко знайти цей ролик, але в поганій якості, записаному з телевізора. ВГТРК оприлюднила архівне відео.

До речі, після прем'єри кліпу в 1984 році керівництво Ленінградського телебачення назвало його занадто вульгарним. Ролик заборонили далі транслювати в ефірі, але пізніше повернули.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Пісню для Примадонни написали Ігор Ніколаєв і Лідія Козлова. Варто зазначити, що цьогоріч ролик теж відзначає свій ювілей, трохи скромніше, ніж у виконавиці, але все ж таки - 35 років. Запис було зроблено в 1984 році в Сочі. Відео транслювали тільки один раз в ефірі Ленінградського телебачення, і після того відразу заборонили. Комусь із керівництва здалося надто вульгарним положення тіла співачки, що лежить на спині.

У мережі ходять чутки, що "розсекретити" кліп веліли "вказівкою згори", тепер шанувальники співачки, яка вже не виходить на сцену, можуть насолодитися її невідомою роботою.

Нагадаємо, Пугачовій – 70: розкрито брудні таємниці шлюбу Примадонни з Галкіним.

Сосєдов як ніхто інший знає подробиці біографії Примадонни, а її пісні буквально напам'ять. Він став гостем нового випуску шоу "Секрет на мільйон", присвяченого ювілею Алли Пугачової, яка 15 квітня відзначає 70-річчя.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Пугачова розговорилась та розкрила страшну таємницю про одного зі своїх чоловіків.

Також портал Знай.ua писав про те, що Кіркоров видав найбільшу таємницю Пугачової: що сталося з їхнім сином.