Елена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни в Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Цього разу телеведуча опублікувала кумедне фото, але вже без свого коханого. На знімку Крістіна з'явилася в яскравому образі і продемонструвала шанувальникам своїх нових "друзів".

На фотографії, яка з'явилася в записі Олени-Крістіни, вона постала на огляд публіки в кокетливій чорно-білій смугастій кофтинці. На її очах величезні яскраво-блакитні сонцезахисні окуляри, волосся акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж. Дівчина зробила селфі з двома милими хлопцями, які, як виявилося, є копами. На знімку всі троє променисто посміхаються.

У підписі до фотографії Олена-Крістіна Лебідь розповіла про свою зустріч з патрульними поліцейськими. "Ранковий підбадьорливий конвой. Нічого не порушувала. Але побитий бампер – перевірили термін придатності ДТП і, заспокоївшись, відпустили з дружнім селфі. Всім гарного дня, юххху!!!", - написала телеведуча. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фолловери почали активно обговорювати і образ Крістіни, і її зустріч з копами.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.