Легендарна радянська співачка й зірка російського шоу-бізнесу Алла Пугачова здивувала своїх шанувальників новим зізнанням з приводу колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Про це стало відомо завдяки одному з нещодавніх інтерв'ю Примадонни для російських ЗМІ.

Алла Пугачова

Алла Борисівна заявила, що поп-королю категорично не можна пити алкогольні напої, так він припиняє себе контролювати і поводиться дуже агресивно.

Філіп Кіркоров

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Це катастрофа. Це валиться все. Це щось, таке дійство йде, великомасштабне. Викидаються якісь гроші, набиваються морди. Розумієте, це щось страшне. З цього позитивного хлопчика вилазить якийсь диявол", - пояснила Алла Пугачова.

Варто нагадати, що російська зірка, примадонна Алла Пугачова підтвердила чутки про повернення на сцену. Так, артистка дасть ювілейний концерт у честь 70-річчя.

"Здоров'я треба берегти. Цей концерт для мене святе, тому що головна мотивація — діти. Більше я вже не наважусь нічого цього робити. З такими муками і нервами!", — зізналася Пугачова.

Зазначимо, що шоу під назвою "Алла Пугачова. P. S" відбудеться 17 квітня в Москві на сцені Кремлівського палацу. Також всупереч чуткам про те, що примадонна давно вже не в голосі і не може співати в живу, Алла Борисівна запевнила: використовувати фонограму на своєму ювілейному концерті не збирається, бо не вміє під неї відкривати рот.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 70-річна Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова, наперекір похилим років радіє життю і виховує удвох з молодим чоловіком Максимом Галкіним двох прекрасних дітей - Лізу і Гаррі. Пугачова купається в народній любові і часто ділиться з публікою та журналістами історіями з особистого життя, розповідає про своє здоров'я і попередніх шлюбах. Також Алла Борисівна є глибоко віруючою людиною, і нещодавно повідала журналістам історію самого дивного зцілення свого життя.

Нагадаємо, Лобода показала, як спокусила Ліндеманна: спідницю забула, Мушкетер.

Як повідомляв Знай.uа Кіркоров видав найбільшу таємницю Пугачової: що сталося з їхнім сином.

Також Знай.uа писав, Лобода "дала гарбуза" Кіркорову: відшила відразу після поцілунку.