Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому постала в стильному образі, в якому прийшла, мабуть, на світський захід.

На знімку, який з'явився в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в неймовірно гарній червоній сукні середньої довжини з бантом-жабо на шиї. Це вбрання закритого типу, воно прикриває руки та зону декольте, але з іншого боку підкреслює струнку фігуру та довгі ноги телеведучої. Свій образ Катя Осадча доповнила червоними туфлями на підборах і таким же червоним віночком-обідком на голові. При цьому її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж, Катя позує в грайливій позі.

У підписі до фотографії Катя Осадча написала: "Стильний образ @sl_ira_shop. Весняні поповнення гардеробу повинні бути яскравими, зручними та елегантними". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки, і її вміння показати себе. Деякі також помітили, що Катя без свого фірмового аксесуара капелюшки, що їй дуже личить.

"Катя, вам все вдалося, плаття супер, одне краще іншого", "А мені завжди було цікаво, одяг Ваш особистий чи підбирається тільки для зйомки?", "У мене таке ж, обожнюю його", "Made in France?", "Дуже гарно", "Дуже круто виглядає", "Образ супер", "Така красуня, як ніколи", "Краса Осадча", "Червоний занадто агресивний", "Красуня, як завжди", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.