Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна як у кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Так, в цей раз Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками секретами виховання дітей. Актриса опублікувала милу чорно-білу фотографію, на якій позує в стильному образі. На ній атласна блузка з незвичайним орнаментом і щось чорне: чи то штани, чи то спідниця. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона злегка посміхається і не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Олена Кравець поділилася з шанувальниками статтею про виховання дітей, яка змусила її замислитися.

"Сьогодні я вчуся по-новому дивитися на своїх дітей і на себе, їх орбіту. По-перше, дуже хочу встигати за цим космічним поколінням, а по-друге, хочу допомогти їм бути гнучкими у стрімко мінливому світі, залишаючись при цьому собою. Одна стаття (за посиланням у шапці) змусила замислитися. Цитата з неї: "Отже, чому питання "ким ти хочеш бути, коли виростеш" дурне? По-перше, це змушує підлітків визначати себе в термінах роботи. Адже ставлячи це питання, дорослі не очікують почути, наприклад, "батьком" або "мамою", тим більше "цілісною особистістю". А потім батьки запевняють, що головне, щоб дитина виросла порядною, працелюбною людиною, але дитина-то впевнена, що головною цінністю є успішна кар'єра. Якщо ми визначаємо свою цінність нашою роботою, то ця цінність залежить від наших досягнень. І це може обернутися великою проблемою" Поговоримо, коли прочитаєте? Пишіть", - написала актриса.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.