Телеведучий Сергій Притула пролив світло на інцидент із колишньою колегою "по цеху" Ольгою Фреймут, після якого перестав з нею спілкуватися.

Сергій Притула

Про це він повідомив у ефірі "Зоряний шлях" на телеканалі "Україна", куди шоумена запросили у якості гостя.

Притула розповів, що протягом довгого часу він перебував у дружніх стосунках з Ольгою Фреймут. Вони познайомилися на проекті "Підйом" і за весь час спільної роботи разом підтримували один одного, виявляючи теплі почуття на публіці.

Ольга Фреймут

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Однак несподівано телеведучі перестали спілкуватися, і шанувальники довго не могли зрозуміти, що ж між ними сталося.

Розповідаючи про конфлікт, Сергій Притула відзначив, що все почалося ще у 2013 році, коли за Фреймут почали конкурувати відразу два канали - "Новий" і "1+1".

Фреймут, шоу "Оля"

"Я зустрівся тоді з Фреймут, кажу: я розумію, там за тебе торги, але мені ти хоч можеш сказати, якщо ти іншим не розповідаєш, чи ти залишаєшся, чи ти йдеш? - Вона сказала: "Сергію, я залишаюся", - розповідає телеведучий.

Сергій Притула та Ольга Фреймут

Через пару днів продюсер повідомив несподівану новину про те, що Ольга Фреймут підписала контракт з "1+1". При цьому український Притула зазначив, що йому глибоко плювати було на відносини Фреймут з керівництвом "Нового каналу". Його зачепило те, що вони були друзями, а вона так вчинила.

"Були дуже хороші стосунки. І ось такі ножі в спину я дуже не люблю", - резюмував шоумен.

Нагадаємо, знаменитий український шоумен, телеведучий Сергій Притула вперше за багато часу дав коментарі стосовно скандалу з одіозною ведучою Ольгою Фреймут, з якою вони раніше працювали разом на "Новому каналі".

Як повідомляв раніше Знай.ua, ранкові новини змусили всю Україну уважно стежити за всім, що стосується майбутніх дебатів між кандидатами на пост президента Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен Сергій Притула, який нещодавно запропонував свої послуги в якості ведучого на дебатах Порошенко і Зеленського, емоційно заступився у своєму Facebook за актрису Ірму Вітовську, яка отримала шквал критики.