Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася вихідним в елітному кінному клубі, усівшись верхи на коня. Так, артистка змусила коханого чоловіка знімати і фотографувати її з усіх сторін, після чого і сама вирішила поцокати ногами, немов підковами зі словами: "Я схожа на конячку?".

"Вихідний з коханим, це така гармонія і радість!😊❤️ Сонячний день! @ksk_spodkova", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина приховала таку функцію. Варто зазначити, що артистка досить давно займається верховою їздою, а в минулому році інтригувала шанувальників конем за 500 мільйонів, якого повинні були надіслати до неї з-за океану. Можливо, кінь вирішив добратися своїм ходом, але заблукав по дорозі, бо до знаменитості він так і не доскакав.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще