У наступному випуску популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" відбудеться битва двох титанів. У свідому випуску глядачі побачать найяскравіших фіналістів минулих сезонів.

У кожному сезоні "МастерШеф" на каналі СТБ з'явиться свій "Король кондитерів". У свій час це були Наталія Левензон, Володимир Троцький і, звичайно, Єлизавета Глинська. Але в сезоні "МастерШеф. Професіонали" не одна, а цілих дві Королеви: Катерина Яблонська Катерина Пєскова.

шоу

Між Яблонської та Пєскова з самого початку наростало протистояння. А у випуску "МастерШеф. Професіонали", який покажуть в суботу, 13 квітня, відомі кулінарі зійдуться в битві та покажуть кожна свій талант. Це буде найбільш захоплюючий "десертний бій".

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Такж в гості на проект завітають, учасники дитячого "МастерШеф", вони вже подорослішали та отримали чимало досвіду в кулінарії. А дві команди повинні здивувати їх своїми десертами. Звісно, ж капітанами команд стануть Яблонська і Пєскова.

На самому початку конкурсу професіоналів чекає солодка карусель – це і є головним завданням для учасників. Двом командам потрібно приготувати двоярусну солодку карусель, де десерти повинні бути пов'язані між собою однією темою.

"Нам набридли поділи на "кондитерів" і "євро". Ми набрали професіоналів, а значить, вони повинні бути багатофункціональними, і впоратися з будь-яким завданням. Звичайно, приготувати двох'ярусний торт – це складне завдання, тому учасникам потрібно докласти максимум своїх зусиль і показати, на що вони здатні", - зазначив суддя проекту Ектор Хіменес-Браво.

Отже, дивіться у новому випуску в суботу, об 19.00, хто насправді гідний звання Королеви кондитерів.

Нагадаємо, переможець шоу "Майсетр-Шеф" Євген Клопотенко представив рецепти для шкільих їдалень

Як повідомляв портал Знай.ua, Ектор Хіменес-Браво поділився із глядачами деякими несподіваними подробицями випуску програми.

Також Знай.ua писав про те, що українських школярів чекає "їстівна реформа". До змін долучився переможець шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко.