Відомий астролог Влад Росс передбачив останні хвилини життя Софії Ротару. Про це передає Clutch з посиланням на Главред.

Останнім часом 71-річна українська співачка Софія Ротару все рідше з'являється на публіці. Після важкої хвороби артистка сильно схудла і постаріла, тому перестала давати інтерв'ю і концерти. Шанувальникам залишається тільки переживати про здоров'я улюбленої співачки.

Софія Ротару

Однак, нещодавно відомий астролог Влад Росс спробував спрогнозувати, як складеться доля Софії Ротару в найближчі роки.

Росс зазначає, що на момент народження в гороскопі Ротару перебувала планета Сатурн, що несе труднощі і перешкоди. До неї приєдналися Сонце і Плутон, а Плутон — це завжди подолання смерті.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Софія Ротару

"Вона народилася під знаком Лева, тому повинна бути уважна до своєї серцево-судинної системи, адже у неї можливі проблеми з серцем, артеріальним тиском і кров'ю. Як відомо, ще в юному віці Ротару могла померти, але вона зуміла побороти недугу та подолати складну ситуацію. Найчутливіший орган особисто у неї — це легені. І тоді, у більш молодому віці, вона подолала туберкульоз", - заявив астролог.

За словами Росса, найбільш імовірною причиною смерті Ротару стануть проблеми з серцем. Крім того, у артистки є ризик захворіти на рак крові. Астролог додав, що осінь буде критичним періодом у житті Ротару: "Все буде залежати від лікарів".

Софія Ротару

Нагадаємо, племінниця Софії Ротару, українська співачка Соня Кей поділилася яскравими знімками з весілля в Індії. Дівчина зізналася, що найбільш вражаючим для неї став ритуал нанесення традиційного орнаменту на шкіру нареченої.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явилася інформація про те, що у народної артиски України Софії Ротару серйозні проблеми зі здоров'ям. Все настільки погано, що зірці довелося пройти курс лікування хіміотерапії.

Також Знай.uа писав, російський шоумен і гуморист Максим Галкін показав в Instagram, як його діти Ліза і Гаррі проводять час вдома в підмосковній селі Грязь.