Відомий російський співак і композитор Ігор Ніколаєв поділився в Instagram теплим родинним фото з молодою дружиною та маленькою донькою. Про це передає Clutch.

59-річний співак Ігор Ніколаєв, який також відомий як колишній чоловік Наташі Корольової, нещодавно одружився на молодій дівчині і вдруге став батьком. Незважаючи на те, що музикант ретельно приховує своє особисте життя, він все ще вирішив поділитися з шанувальниками кадром, на якому позує з дружиною Юлією Проскуряковою і донькою Веронікою.

Проте, користувачі Instagram скептично відносяться до третього шлюбу Ніколаєва. Вони впевнені, що Юлія, яка молодша за Ігоря на 23 роки, шукає у союзі одну вигоду. А сам Ніколаєв, насправді, все ще любить Наташу Корольову.

"Мене одну Юля бісить?", "Ігор Ніколаєв дуже любив (а можливо і зараз любить) Наташу Корольову. І Корольова його любила (можливо теж і зараз любить). Наташа якось сказала, що шкодує, що не народила дитину від Ніколаєва. А скільки Ніколаєв пісень написав після розставання з Корольовою… І в кожній пісні нотки смутку і жалю про розрив з Наташею. Юля… жінка як Жінка. Тільки немає щастя в їхніх очах. От дивлюся на них, коли вони разом, та щось не те", "Тато з донькою і онукою!", "Припудренна і безглузда , біля нього дружина", "З Королихою краще виглядали", "Не сім'я, а дід, онучка і правнучка", "В масках … Вона від грошей щаслива і популярності…А в нього виходу немає … Так і коротають час… Корольова — його жінка…", "З Корольовою краще виглядав! Ось Корольова була і є ефектна, а ця ні", — пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Нагадаємо, у життя відомого російського співака Стаса П'єхи сталася жахлива трагедія – смерть близької людини.

Раніше Знай.uа повідомляв, Максим Галкін виклав трепетне відео, головним героєм якого став маленький син Гаррі.

Також Знай.uа писав, спроба білоруського виконавця Діми Колдуна заспівати свою пісню "Кораблі" у караоке в одному з райцентрів Білорусі закінчилася бійкою.