Дочку російської співачки Юлії Началовой, яка раптово пішла 12-річна Віра Алдоніна вперше з'явилася на публіці після смерті мами. Доньку показав у мережі її батько, футболіст Євген Алдонін, опублікувавши її виступ в музичній школі. Віра в чорній сукні зіграла на роялі.

"Моя улюблена і талановита Донечка! Любимо тебе!" написав Алдонін в Instagram.

Нагадаємо, Віра Алдоніна - дочка Юлії Началової від другого шлюбу з футболістом Євгеном Алдоніним. Пара одружилася в 2006 році і прожила разом п'ять років.

Після смерті співачка дівчинка залишилася жити з бабусею і дідусем. Коли Юлія була в важкому стані в лікарні, дівчинці не озвучували серйозність ситуації і не відразу повідомили про смерть рідної людини. Трагічну новину їй повідомив батько.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Дівчинка важко переживала відхід мами, але трималася мужньо. Батько Юлії Віктор Началов розповідав, що вона проплакала всю ніч. Але потім взяла себе в руки, не влаштовувала істерик і написала лист мамі.

«Переживає, але тримається. Характер виявила, ніяких істерик. Лист їй написала», - говорив Началов.

Чотири роки тому Алдонін знову одружився, виховує сина і бере активну участь в вихованні дочки.

Раніше ми писали, що колишні чоловіки покійної співачки Юлії Началовой не можуть поділити спадщину - квартиру, яка купувалася доньці Вірі. Футболіст Євген Алдонін сподівається, що хокеїст Олександр Флоров відмовиться від своєї частки на житло.

Колишній чоловік Началової Євген Алдонін заявив, що хоче уникнути судових розглядів з приводу квартири з Олександром Фроловим. За словами Євгена, він збирався забрати 12-річну дочку Началової Віру в свою сім'ю. Однак, дівчинка відмовилася, і вирішила жити з бабусею і дідусем, до яких звикла.

Нагадаємо, російській співачці Юлії Началовой, яка трагічно померла 16 березня, не дадуть посмертне почесне звання заслуженої артистки Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, перший чоловік Началовой Дмитро Ланської обрушився з критикою на її "горе-піар-менеджерів". Реакція помічниці артистки не змусила себе чекати.

Знай.uа писав, що екстрасенс Маріанна Абравитова переконана, що життя дочки Юлії Началової Віри складеться якнайкраще. На думку Абравитовой, своє життя Віра Алдоніна пов'яже з творчістю. Можливо, стане актрисою.