Російська телеведуча проекту "Орел і решка" та блогер Анастасія Івлєєва травмувала руку.

Свою травму Івлєєва показала в Instagram-історії особистого блогу.

Деталей події, яка призвела до травми, не повідомляють. За декілька годин після цього телеведуча опублікувала нове фото, де її рука вже без пов'язки. Анастасія Івлєєва показала прихильникам новий колір волосся — вона вирішила пофарбуватися у блакитний.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Зазначимо, що нещодавно відомий російський співак Діма Білан зламав ногу просто на сцені. Артист прямо перед концертом в Пітері невдало впав, що й призвело до травми. Лікарі були категорично проти виступу виконавця і наполягали на терміновій операції, однак Діма все-таки вирішив не скасовувати шоу.

Так, по закінченню концерту зірці вкрутили 9 шурупів і вставили пластину, а сам Білан пообіцяв ділитися подальшими подробицями. Нині Білан пересувається на інвалідному кріслі й перервав свій гастрольний тур. Лікар прокоментував стан артиста так: "Це довгі переїзди, відсутність під рукою лікаря і програма понад дві години, а реабілітація повинна бути максимально серйозною і якісною!"

Нагадаємо, телеведуча Настя Івлєєва розкрила секрет своїх розкішних сідниць: Каменських навіть поруч не стояла.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", в мережі з'явилася інформація про серйозну наркотичну залежність зірки шоу "Орел і решка" Насті Івлєєвої.

Так, Івлєєва зірвала прем'єру комедійного серіалу "Туристична поліція", яку довелося перенести з минулої осені на лютий. Творці потерпали від витівок Насті, яка постійно спізнювалася на зйомки, зникала і не брала слухавку. Продюсери навіть були готові закрити проект.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Івлєєва помстилася Елджею з Єгором Крідом: дорослі розваги зірки "Орла і решки".