Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська нещодавно відпочивала з сім'єю на островах в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки постила гарячі пляжні фото. Тепер вона з чоловіком вирушила в сонячну Флориду, що в США, звідки публікує не менш гарячі фото.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове пляжне фото в сексуально-зухвалому образі. Для дефіле перед сусідами Слава Камінська одягла відвертий чорний купальник-боді, з дуже глибоким вирізом в зоні декольте. При цьому співачка стоїть в оригінальній позі демонструючи не тільки пишний бюст, але і довгі ноги і струнку фігуру. Волосся Слави зібране в недбалу зачіску ззаду, а на її обличчі темні окуляри синього відтінку.

У підписі до фотографії Слава Камінська написала: "Я вільна, але не одна… у мене в крові любов, але це незабаром пройде... #удари". Фанати зірки в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

"Круто виглядаєте. Просто супер", "Ну просто красуня", "Дуже красива. Після перегляду "Ходять чутки" поважаю вас ще більше", "Ви як фламінго", "Слава, потрібно трошки набрати вагу, а так вогонь", "У вас все дуже красиво і гармонійно! Дивитися на вас одне задоволення! Спасибі, що ви є", "Крута і красива!", "Досить напрошуватись на компліменти", "А мені дуже подобається, красуня", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.