Ольга Полякова не так давно похвалилася прем'єрою комедії "Свінгери-2", яка вже вийшла в прокат. Знаменитість, яка зіграла одну з головних ролей, красувалася на червоній доріжці разом з "чоловіком" з фільму, актором Михайлом Кукуюком, і показала оточуючим неймовірні ноги в розкішній сукні.

Одразу ж після прем'єри другої частини фільму "Свінгери" Полякова вирішила трохи урізноманітнити свою сторінку в соціальній мережі пікантними відео з ефіру шоу "Без паніки". Незважаючи на це, шанувальників артистки попереду чекали ще сюрпризи, про що пише Politeka.

Полякова і Білик

Через деякий час Оля Полякова повторно порадувала своїх фанатів ще одним знімком, який також виклала в Instagram. На ньому вона відображена в компанії популярної співачки Ірини Білик. У коментарі до публікації Полякова зворушливо привітала Білик зі святом: "Дорога моя Діва! @bilyk_iryna ! Ти стільки років даруєш нам любов, що в цей день я хочу побажати тобі її в тисячу разів більше, вона потрібна тобі як повітря, для життя, творчості, сцени і польоту! Нехай її буде багато, що б творила, літала, та жила! Люблю тебе ніжно! 😍😍😘😘 з днем народження!".

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Коментарі фанатів

Користувачі мережі в свою чергу досить бурхливо відреагували на публікацію і залишили під нею безліч різних коментарів, адресованих знаменитостям. Примітно, що участь у жвавому коментуванні взяла і сама Полякова, яка навіть засудила недоброзичливців, які писали під знімком всілякі образи.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома українська співачка Санта Дімопулос різко прокоментувала знімок Олі Полякової, на якому вона зображена разом з кандидатом в президенти і коміком Володимиром Зеленським. Відповідь не змусила себе чекати і була більш аргументованою, ніж її зауваження.

Як повідомляв портал "Знай.uа": 5-річна дівчинка на ім'я Марлі стала зіркою в Instagram завдяки своїй незвичайній зовнішності. На сторінку малятка підписані двісті тисяч людей, які щодня ставлять тисячі лайків під неймовірними фотографіями.

Також "Знай.uа" писав, що дочка Ольги Полякової опубліковала чергове "доросле" фото і зробила рекламу ювелірного бренду, яке викликало жваве обговорення в мережі.