Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотоколажі, який з'явився в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі і незвичайній позі. Для яскравої фотосесії Тіна Кароль одягла довгу червону сукню з флористичним принтом на тонких бретельках. Завдяки колажу шанувальники можуть розглянути образ Тіни Кароль з різних ракурсів. Волосся артистки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губах, які вона нафарбувала червоною помадою.

Тіна Кароль не підписала свою фотографію, залишила лише кілька хештегів і зазначила фотографа, які її знімав. Шанувальники не залишилися байдужі та засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

"Ну яка ж красива", "Дівчина, а ви буваєте не такою настільки прекрасною? А то кисень закінчується", "Фатальна жінка", "Чудово виглядаєш", "Як пройшов вчорашній концерт?", "Така тендітна і сильна одночасно", "Господи, скільки ж в тобі естетики", "Дівчинка-емоція", "Кожен твій рух зачаровує", "Якщо всі дівчатка шоковані від цієї краси, то що вже говорити про чоловіків? Наша нереальна, космічна, улюблена жінка", "Така тендітна і ніжна", "Тіна, навіщо ти так? Це ж вищий пілотаж! Люблю безмірно!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.