Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото, які завоювали серця мільйонів користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. Дівчина знялася в "рожевій" фотосесії для ювелірного бренду Tiffany and co. На знімках Кендалл постала в пишному рожевому вбранні з каскадними багатошаровими рукавами і оборкою з пір'я. Цей наряд ще і коротенький, так що шанувальники можуть розглянути і оцінити стрункі ніжки моделі. Волосся Кендалл зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографій сестричка Кардашьян повідомила, що стала обличчям рекламної кампанії ювелірного бренду, а також зазначила сторінку фотографа, який знімав. Фанати моделі не залишилися байдужі до такого образу моделі і почали активно обговорювати його. Багатьом фотографії дівчини сподобалися, і вони засипають зірку компліментами в коментарях, але деякі фоловери Кендалл Дженнер не в захваті від того, що дівчина така розкута.

Раніше ми повідомляли, що Кендалл Дженнер прийшла на світську вечірку без трусів. Дівчина відома своїми епатажними витівками, і вирішила не зраджувати своїм принципам. У своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото і відео, на яких постала на огляд публіки в довгому темному платті цікавого фасону. При цьому чітко видно, що білизни на моделі немає – на зверху, ні знизу.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.