Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни в Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Ось і цього разу Крістіна вирішила поділитися з шанувальниками милими фото зі своїм коханим.

Варто відзначити, що напередодні телеведуча публікувала фото з Розенко з аеропорту Бориспіль, натякаючи на те, то вони кудись летять, але не повідомила куди саме. Так що цілком можливо, що нові фото на її сторінці зроблені вже на прогулянці в закордонному місті. На цих фото, щасливі та закохані Лебідь і Розенко прогулюються вечірнім мегаполісом. На ній червона сукня, поверх якої вона накинула світлий плащ, а Розенко одягнений у чорне пальто.

У підписі до фотографії захоплена Олена-Крістіна написала: "Ой все, у мене просто немає слів! Илркомсврльблрптдлдча". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фоловери почали активно обговорювати "солодку парочку" і бажати їм гарного відпочинку. "Ви такі щирі і справжні. Дуже рада за Вас. Добре відпочити", "Ви такі класні", "Море позитиву. Слів немає така щаслива пара", "Христина, ти прекрасна і дякую тобі за шоу. Воно прекрасно вчить життя", "Яка ж ви все-таки красива пара, радуєте дуже", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.