Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала відео, на якому позує на червоній доріжці церемонії премії "Жара".

На відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у відвертому образі. На ній чорний комбінезон з пишними штанинами і відвертим декольте, яке ледь утримує пишні груди. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі стриманий вечірній макіяж. Співачка пройшлася біля фотозони і поспілкувалася з шанувальниками, роблячи селфі, а ті у свою чергу почали співати пісні Ані Лорак хором.

У підписі до фото зірка коротко написала:"Red carpet. #жараmusicawards #премияжара". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Ані Лорак

"Діва, ти блищала. Наша щира, усміхнена дівчинка, любляча своїх фанатів. Ми теж тебе любимо, Ані Лорак", "Як завжди, найкрасивіша! Обожнюю ваше спілкування з шанувальниками, найщиріше", "Найкраща і найулюбленіша. Ми завжди поруч, нехай і подумки!", "Люди до стелі вишикувалися", "Яка ви неймовірна", "Шалено красива. Просто немає слів. Ви найкраща. Гарного вам вечора і прекрасного настрою. Завжди з вами! Люблю!", "Діва, дякую за цей вечір! Ви єдина, хто приділив час своїм фанатам!", - пишуть в коментарях до відео Ані Лорак.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Ані Лорак

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.