Українська співачка Камалія, дружина мільярдера Мохаммада Захура, поряд з багатьма артистами не стоїть осторонь від президентських виборів у нашій країні. 31 березня співачка закликала всіх українців виконати свій громадянський обов'язок і віддати голос за одного з кандидатів.

А в четвер, 4 квітня, знаменитість заявила, що готова заспівати Гімн України перед початком дебатів кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які, ймовірно, відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський". Співачка написала на своїй сторінці в Instagram: "Готова заспівати Гімн України перед дебатами Володимира Зеленського та Петра Порошенка на олімпійському стадіоні".

Варто відзначити, що Камалія відкрито підтримує коміка Володимира Зеленського під час виборів на головну посаду нашої країни. Відразу після новини про те, що Зеленський проходить у другий тур, виконавиця написала: "Перемога в першому раунді – це просто перемога в битві. Війна ще не закінчена. Всі ті, хто підтримали Володимира Зеленського, не повинні святкувати зараз, швидше залиште це на 21 квітня. Тому що справжня битва починається зараз, коли Порошенко використає весь свій 20-річний досвід політичних ігор проти тримісячного політичного новачка".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в мережі з'явилася нова скандальна заява з приводу "словесного поєдинку" кандидатів у президенти. У ній говориться, що Порошенко нібито запросив Зеленського здати аналізи на алкоголь і наркотики в медпункті "Олімпійського", де, імовірно, будуть проводитися дебати. По всій видимості, таким чином гарант відповів на вимоги про публічні вибачення і аналізи перед дебатами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в соціальних мережах відразу кілька членів команди глави української держави Петра Порошенка опублікували "докази" співробітництва кандидата в президенти Володимира Зеленського з Росією, проте згодом деякі з них все ж одумалися і видалили пости.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що команда Володимира Зеленського прокоментувала завершення першого туру президентських виборів, в ході якого зазначила велику кількість порушень.