Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, нещодавно кардинально змінила образ і сильно схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Так, днями артистка поділилася з підписниками відвертою фотографією в спідній білизні, і Потап залишив під нею дуже цікавий коментар.

Потап та Настя Каменських

Після того, як Настя значно схудла, вона часто публікує знімки в купальниках або спідній білизні, демонструючи свою струнку фігуру. Як зазвичай, кадр зібрав багато позначок "подобається" і позитивних коментарів. Серед них був і коментар від Потапа. Популярний репер не зміг залишити без уваги нову фотографію Насті і поставив під нею рожеве сердечко.

В результаті шанувальники почали бурхливо обговорювати дію Потапа, адже вже не перший рік ходять чутки про ймовірний роман між ними. І хоча артисти не поспішають підтверджувати ці чутки, обидва постійно підливають масло у вогонь в соціальних мережах. Сердечко Потапа під фото Каменських — тому підтвердження.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських разом із латиноамериканським виконавцем De La Ghetto випустила відвертий кліп-ремікс на популярний хіт "Peligrоso". Трек одразу підкорив чарти, а сама артистка виставила фотографію, на якій позує в коротенькій сукні з глибоким декольте в оточенні свічок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських, яку підозрюють у романтичних стосунках з її продюсером Потапом, поділилася секретами закулісного життя з телеведучою Машою Єфросиніною. Зірка склала "іспит на відкритість" і розповіла, як їй вдається вести домашнє господарство і підтримувати порядок у домі.

Також портал Знай.uа писав, що Потап порадував шанувальників своїм новим рекламним роликом і яскравими фото. Цього разу артист показав кумендні фото, на яких позує на сонячній вулиці в стильному прикиді. У підписі до фотографії Потап піарить новий трек своєї групи "Мозги".