Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виходом власної книги "Плата за успіх", яку не може дописати вже багато місяців. Так, артистка зізналася, що вже почала вибирати обкладинку для чтива, виставивши знімок в червоній сукні з недавньої фотосесії. Варто відзначити, що Анастасія приховав коментарі і дуже пишалася цим, але днями знову відкрила їх, мабуть, занудьгувавши за критикою.

"Сьогодні в АСТ @izdatelstvoast ми вибираємо фото для моєї книги «Плата за успіх». А це погляд крізь камеру Оленки @studio_lenina555 🌺", - поділилася эмоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настільки зіпсована репутація нею ж самою, вже не врятує ніякий образ! Коли вся інста завалена фото голої годувальниці в брудному сіні або снігу, від цього вже не одмиєшся .", "Яку талію Оленка нафотошопила😂😂", "Залишається засумніватися в професійних якостях Оленки. Вже вашу фігуру ні з чим не переплутати. З кого Оленка зліпила цей образ????", "Ну все,нафоткалася на рік вперед ,тепер можна бухати біля багаття", "О, фігура з'явилася, чарівний фотошоп😜😆".

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.