Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір. Про це стало зрозуміло із інтерв'ю "Відверто з Машею Єфросініною".
За словами Олени Кравець, про свою першу вагітність вона дізналась на самому початку роботи в студії "Квартал 95". Вона також розповіла, що коли доньці Маші виповнилося 10 місяців, артистці довелося зробити важливе рішення пов'язане з Володимиром Зеленським.
Як повідомила Кравець, в той момент їй зателефонував Зеленський і попросив переїхати з колективом до них у Київ. Олена розповіла, що її мама порадила їй погодиться і їхати в Київ.
"І я розплакалася, і Маша почала плакати. Це були найскладніші 8 місяців, коли я була відсутня", - розповіла Олена Кравець.

Зі слів артистки вона сильно хвилювалася, що не могла постійно бачитися з дочкою, і навіть зараз відчуває провину перед нею за той випадок. Але зараз дочка Маша підросла і вже розуміє, що мамі іноді необхідно їхати.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям показали, як виглядають штаби найбільш рейтингових кандидатів у президенти України.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, пенсіонери штурмували виборчу дільницю, в мережі обговорюють епічне відео.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Зеленсського розповіли про інцидент на виборчій дільниці.