Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численними шанувальникам фото, на якому позує в гарячій позі з розсунутими ногами.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті зірки, вона постала на огляд публіки у відвертому образі і в неоднозначній позі. Для фотосесії Ольга наділа світле бежеве боді з рукавами, яке підкреслює зайву худорлявість співачки і її довгі ноги. До слова, з приводу ніг, їх Бузова витягнула і розчепірила, сидячи на стільчику посеред залу, залитого синім світлом. Взута Оля в сріблясті босоніжки на шпильці. Її волосся розпущене і спадає на спину і плечі, а на обличчі щільний шар макіяжу, вона не дивиться в камеру, примруживши очі.

У підписі до фотографії Ольга Бузова написала: "ПП. Просто Понеділок. Давайте писати слова на букву «П». Я написала, тепер ви". Така публікація не залишилася без уваги армії шанувальників Бузової. Фоловери почали активно обговорювати образ співачки, і сподобався він далеко не всім. Інші ж перейняли ініціативу і почали писати в коментарях слова на букву "П".

"Приголомшлива поза", "Просто чарівна", "Шикарна", "Приголомшлива же", "Жах!", "Такі груди великі", "Оце жаба. Ти з якого болота?", "Цицьок немає. Сраки немає. Обличчя на любителя. Таланту немає. Але за те фанатів дофіга. Вся суть російської публіки", "Оля у тебе приголомшлива фігура. Розкажи в чому секрет? Це правильне харчування чи спорт?", "Яка сексуальна", "Приголомшлива попа", "Красуня", "Неймовірна", "Можна мені так само обузеть, і бути такою ж шикарною?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.