Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами і фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Нещодавно скандальна артистка відправилася у Москву і збирається давати там концерти. Але в цей раз епатажна артистка підірвала соцмережі гарячим фото в пікантній позі.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала фотографію, на якій позує в пікантній позі, і в не менш пікантному вбранні. На знімку артистка сидить як би навприсядки, але при цьому впирається руками в підлогу і дивиться в камеру. Для яскравої фотосесії Анна Корсун наділа об'ємну яскраво-червону куртку-пуховик і чорний капелюшок. При цьому на ногах Анни Корсун масивні черевики на шнурках з танкеткою і на величезних шпильках. На обличчі зірки яскравий макіяж з червоною помадою на губах, на очах темні окуляри, а у вухах світлі сережки-намистинки.

У підписі до фотографії MARUV заінтригувала шанувальників кліпом на пісню, з якою вона перемогла в Національному відборі на Євробачення 2019. "Ви чекаєте музичного кліпу #SirenSong? Фото @gesthetica", - написала співачка. Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV і чекає новий кліп, хтось її засуджує, а деякі просто милуються сміливими образами дівчини.

"Коли вже?", "Взагалі, сьогодні ж саме 1 квітня. Тільки не приколюйся над нами з виходом кліпу, пліз", "Уже зачекалися", "Ми пишаємося тобою", "Стиль-бомба, всередині кожної жінки", "Син кожен день питає чи є вже кліп", "Що за фото?", "Дуже, дуже чекаю", "Два місяці чекаю не дочекаюся", "Звичайно, вже уявляю. Напевно, кліп буде вогонь", "Я чекаю з нетерпінням!", "Прям без коментарів", "Ну хоч тут одягнена, бабусям сподобається", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.