Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього вона побажала всім гарного вечора.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки у білосніжному костюмі, який складається з укорочених кльошних штанів із завищеною талією, і довгого оверсайз піджака, під яким видно коротенький чорний топ. Джамала закинула ногу на ногу, сидячи на стільчику босоніж. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж, артистка дивиться в камеру і мило посміхається. У підписі до світлини Джамала бажає гарного вечора, а геолокація свідчить про те, що фото було зроблено в Києві.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях, також люди бажають співачці всього хорошого у відповідь на її побажання.

"Ну просто на обкладинку Vogue", "Красуня", "Просто красуня", "Дякую. Вам теж хорошого вечора і гарного настрою", "Дякую. Вам теж", "І тобі того ж", "Дуже красива", "Тобі теж", "Ви дуже красива. Пишаємося, що ви у нас є. Всього вам найкращого і частіше радуйте нас своїми новими піснями. Натхнення вам!", "Спасибі і вам теж приємного", "Під ваші пісні всі вечори хороші", "Дякую. Тобі теж прекрасного вечора, Джамала", "Чекаю в гості. Ласкаво просимо", - пишуть фанати в коментарях до фото Джамали.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.