Популярний український актор і шоумен Євген Кошовий часто радує шанувальників веселими знімками. День виборів президента України не став винятком. Артист поділився яскравим фото, на якому він разом з родиною йде на голосування. Поряд з ним на сонячному селфі позують дружина, діти, мати.

Відповідну фотографію Кошовий опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Ставай учасником світового рекорду! Зроби селфі на тлі своєї виборчої дільниці … Зробимо це разом!" написав під фото комік

Нагадаємо, що у студії "Квартал 95" артисти постійно підколюють один одного на гострі теми. Актор і комік Євген Кошовий в жарт образився на свого колегу, який подався у президенти України, Володимира Зеленського. Кошовий різко відреагував на заяву Зеленського про те, що той, можливо, підтримає лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука на президентських виборах.

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Ще до того, як всі рекордно численні кандидати в президенти кинулися до президентського крісла у захоплюючій гонці, за якою вся країна спостерігає практично як за шоу, ходили всілякі чутки. Так, говорилося, що на пост президента будуть висуватися Вакарчук і Зеленський.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

Раніше ми писали, що вибори 31 березня є дуже важливими для всього українського народу і саме тому кандидат у президенти України - Володимир Зеленський, у звичній для себе манері і жартівливій формі доніс українцям всю важливість майбутньої події. На сторінці команди Володимира в соціальних мережах було опубліковано відео, тема якого ясна: треба йти на вибори кожному українцю, без всяких відмовок.

Володимир Зеленський

На відео Зеленський зі своїм другом і колегою Євгеном Кошовим розіграли міні-сценку, в якій назвали основні правила походу на вибори:
- взяти паспорт;
- обов'язково мати свою власну ручку для уникнення можливих фальсифікацій із зникаючим чорнилом;
- мати сильну мотивацію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський розповів, що планує зробити зі своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Крім того, Знай.uа писав, що Зеленський зібрався міняти Конституцію: все в одному законі.